Op Koningsdag (zaterdag 27 april) halen wij geen afval op en zijn de milieustraten gesloten. Weten wanneer wij langskomen? Check jouw ophaaldagen in de Dar-app of onze afvalwijzer.
sluiten

Stichting Taxus Taxi haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

11 juni 2019

‘Strijd tegen kanker’

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze maand haalt Taxus Taxi taxussnoeisel weer gratis op aan huis. De gemeente en Dar ondersteunen Stichting Taxus Taxi. De stichting Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in voor de productie van medicatie tegen kanker. Een prachtig voorbeeld dat afval kan dienen als waardevolle grondstof!

Hoe inzamelen?

Wilt u uw taxussnoeisel gratis op laten halen én meehelpen in de strijd tegen kanker? Kijk dan op www.taxustaxi.nl. Laat uw snoeiafval zo snel mogelijk ophalen, liefst binnen 24 uur.

Wat is belangrijk bij taxusinzameling?
Voorkom broei. Dit kan door in het midden van het snoeisel een kuil te maken ter grote van een voetbal. Zorg daarnaast dat u minimaal een volle kruiwagen met taxussnoeisel heeft, als u gebruik maakt van de ophaalservice van Taxus Taxi.

Hoe op laten halen?

Het laten ophalen van taxussnoeisel of het aanvragen van een Taxus Taxi Tas en/of knipzeil kan via www.taxustaxi.nl of via 085 489 63 50.

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders