Vacature Chauffeur in de avond

Vacature Chauffeur in de avond

Chauffeur (oud papier)

Ben jij een chauffeur met rijbewijs C? En vind jij het belangrijk dat regio Nijmegen fris blijft en jij gezond en met veel plezier kan werken? Als jij je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk, de bewoners in de regio én tot aan je pensioen fit en met energie naar je werk gaat, dan nodigen wij jou uit om bij ons te solliciteren.

Onze uitdaging / functie

Voor onze afdeling inzameling zijn wij op zoek naar Chauffeurs voor het ophalen van oud papier. Als chauffeur (oud papier) bij Dar begin je elke dag je route om 17.30 uur. Rond de klok van 21.00 uur ben je ongeveer weer klaar. Je gaat elke dag met één of meerdere beladers op pad om de straten van Nijmegen schoon te maken en te houden. De beladers zijn vrijwilligers van verschillende (sport)verenigingen. Je komt te rijden in een kraakperswagen. Deze perst tijdens de route het afval (oud papier) dat de beladers erin gooien, samen.

Chauffeur afvalinzameling

Voordat je met jouw route start, controleer jij je voertuig op de juiste werking en krijg je van de planning de route. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed in teamverband werken. Natuurlijk zijn ook orde en netheid belangrijk en zorg je dat de straat na afvalinzameling netjes achterblijft.

Tijdens deze avondroute doe je ook administratieve werkzaamheden. Zoals het bijhouden van de rittenstaten, urenverantwoording, weegbonnen en soms schade- of ongevalsrapportages.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Je komt bij Dar terecht in een informele organisatiecultuur, waar collega’s zich samen verantwoordelijk voelen voor het fris houden van de regio. Geen dag of avond is hetzelfde! Naast een leuke en afwisselende baan in Nijmegen en omgeving met leuke collega’s, krijg jij ook het volgende:

 • Een salaris met een maximum van €2.631 bruto per maand (fulltime) op basis van ervaring. Het salaris is volgens de CAO Afval & Milieu.
 • Een werkweek waarbij je de mogelijkheid hebt om in de avond van 17.30 uur tot ongeveer 21.00 uur oud papier op te halen. Welke avonden, dat wordt met jou afgesproken.
 • Overuren die betaald worden op 120%. En bij een werkweek van meer dan 40 uur per week op 150%.
 • Een contract bij Olympia Uitzendbureau. Daarover vertellen we je graag meer.
 • Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer, voor zowel de heen- als terugreis.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit gebeurt bijvoorbeeld doordat je breed inzetbaar wordt op verschillende wagens of afdelingen als je dit wilt. 
 • Opleidingen voor code 95, die je via ons kunt volgen.

Wat jij meebrengt

 • Een rijbewijs C inclusief nascholing (code 95). Heb je nog geen code 95? Dan kan je hiervoor via ons een opleiding volgen. 
 • Je werkt graag in een team met collega’s, maar je vindt het ook niet erg op zelfstandig op pad te gaan.

Reageren?

Denk jij dat jij de aangewezen Chauffeur bent voor deze rol? Solliciteer dan vandaag nog en vul het formulier hieronder in.

Belangrijke informatie: uitzendbureau Olympia

Bij Dar hebben we bij de afdeling Inzameling een grote groep flexibele medewerkers. Daarom zit bij ons op kantoor een intercedente van Olympia, die alle teams goed kent. Vul het formulier hieronder in. Dan neemt onze inhouse intercedente contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zodra je bij ons start, gaat dit ook via Olympia. Als het vanuit jou en Dar goed bevalt, krijg je aansluitend een contract bij Dar. 

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met onze inhouse intercedente via 024-3296161 of via e-mail.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
 • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
  Sleep bestanden hierheen of

  Kies uw gemeente

  Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
  Ik woon ergens anders