Vacature medewerker Groen

Vacature medewerker Groen

Het is fijn om buiten in het groen aan het werk te zijn

Lijkt het je leuk om te werken binnen een organisatie die altijd in beweging is en waar de mogelijkheden eindeloos zijn? En wil jij een belangrijke rol hebben in het schoon en fris houden maken en houden van onze stad? Dan maken wij graag kennis met je voor de functie Medewerker Groen.

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Groen bij Dar in Nijmegen werk je in een team en werk je met je handen in het groen. Je werk bestaat onder andere uit schoffelen en het wieden van onkruid. Daarnaast leg je beplanting aan. Het werk is seizoensgebonden.

Wie ben je?

Als Medewerker Groen is het een vereiste dat je in een team kunt werken en dat je veilig werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met het werken in het groen.

Waar ga je werken?

  • Dar is hét bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer en integraal beheer van de openbare ruimte (IBOR). Onze visie is ‘Dar houdt de regio fris’ waarbij wij de gemeenten optimaal willen ontzorgen door onze dienstverlening aan hun inwoners.

Solliciteer en reageer op deze functie via deze website. Voor vragen neem je contact op met Olympia Nijmegen via 06-27834343 of dar.nijmegen@olympia.nl

Wat bieden we jou?

Een afwisselende en uitdagende fulltime functie bij een leuk bedrijf. Het is een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 07.30-16.00 uur. In de zomermaanden kan de start om 06.00 uur zijn.

Ook zijn er volop diensten in het weekend, afhankelijk van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid.  Je hebt dus de mogelijkheid om overuren te maken. Daarnaast hebben we nog een aantal evenementen per jaar: waaronder de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het is een leuke uitdaging om dan samen met collega’s de stad iedere dag weer schoon te krijgen.  waarbij het een leuke uitdaging is om aan mee te werken.

Het salaris is conform cao (€12,09 bruto per uur) en is gebaseerd op kennis en ervaring. Reiskosten ontvang je vanaf 1km enkele reis.

Verder bouw je nog extra 8% vakantiegeld op en bouw je op fulltime basis 2 vakantiedagen per maand op.

Voor meer informatie neem je contact op met onze inhouse intercedente bij Dar: 024-3296161.

De eerste gesprekken zijn telefonisch Solliciteer en reageer op deze functie via deze website.

Voor vragen neem je contact op met Olympia Nijmegen via 024-3296161 of e-mail

Belangrijke informatie: uitzendbureau Olympia

Bij Dar hebben we bij de afdeling Inzameling een grote groep flexibele medewerkers. Daarom zit bij ons op kantoor een intercedente van Olympia, die alle teams goed kent. Als je het formulier hieronder invult, neemt onze inhouse intercedente contact met je op, om een kennismakingsgesprek te maken. Zodra je bij ons start, verloopt dit ook via Olympia. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze inhouse intercedente via 024-3296161 of via e-mail.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
  • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
    Sleep bestanden hierheen of

    Kies uw gemeente

    Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
    Ik woon ergens anders