Let op! Door de hitte halen wij uw afval eerder op dan u gewend bent en de milieustraten hebben andere openingstijden. Kijk hier voor meer informatie. 

sluiten

Vacature medewerker Groenvoorziening

Het is fijn om buiten in het groen aan het werk te zijn

Lijkt het je leuk om te werken binnen een organisatie die altijd in beweging is en waar de mogelijkheden eindeloos zijn? En wil jij een belangrijke rol hebben in het schoon en fris houden maken en houden van onze stad? Dan maken wij graag kennis met je voor de functie Medewerker Groenvoorziening.

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Groenvoorziening bij Dar in Nijmegen werk je in een team en werk je met je handen in het groen. Je werk bestaat onder andere uit schoffelen en het wieden van onkruid. Daarnaast leg je beplanting aan. Het werk is seizoensgebonden.

Wie ben je?

Als Medewerker Groenvoorziening is het een vereiste dat je in een team kunt werken en dat je veilig werkt. Daarnaast is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met het werken in het groen.

Waar ga je werken?

  • Dar is hét bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer en integraal beheer van de openbare ruimte (IBOR). Onze visie is ‘Dar houdt de regio fris’ waarbij wij de gemeenten optimaal willen ontzorgen door onze dienstverlening aan hun inwoners.

De functie start op 1 april 2019 en stopt per eind september 2019 vanwege seizoenswerk. Het is een functie voor 40 uur per week.

Solliciteer en reageer op deze functie via deze website. Voor vragen neem je contact op met Olympia Nijmegen via 06-29494396 of dar.nijmegen@olympia.nl

Wat bieden we jou?

Een afwisselende en uitdagende functie bij een leuk bedrijf. Het is een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 07.30-16.00 uur. Ook zijn er volop diensten in het weekend, afhankelijk van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid. Daarnaast hebben we nog een paar evenementen per jaar: waaronder de  Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het is een leuke uitdaging om dan samen met collega’s de stad iedere dag weer schoon te krijgen.

Het salaris is conform CAO (10.88 bruto per uur) en is gebaseerd op kennis en ervaring. Reiskosten krijg je vanaf 5 km enkele reis.

Verder bouw je nog extra 8% vakantiegeld op en bouw je op fulltime basis 2 vakantiedagen per maand op.

Voor meer informatie neem je contact op met onze inhouse intercedente bij Dar: 06-29494396

De functie start op 1 april 2019 en stopt per eind september 2019 vanwege seizoenswerk. Het is een functie voor 40 uur per week.

De eerste gesprekken zijn telefonisch Solliciteer en reageer op deze functie via deze website.

Voor vragen neem je contact op met Olympia Nijmegen via 06-29494396 of e-mail

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
  • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
    Sleep bestanden hierheen of

    Kies uw gemeente

    Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
    Ik woon ergens anders