Vacature Meewerkend Voorman Groen

Ben jij een Meewerkend Voorman die ervaring heeft met het dagelijks beheer van de openbare ruimte en ervaring met onderhoud in het groen? En houd je van afwisseling in je werk?  Herken jij jezelf in de beschrijving hieronder?  Dan komen wij heel graag in contact met jou. 

We verwachten dat jij als Meewerkend Voorman voldoet aan een aantal functie-eisen. Is dit niet zo? Dan kijken wij graag samen met jou naar de opleidingsmogelijkheden. Je hebt dus de mogelijkheid om binnen Dar cursussen en opleidingen te volgen die jou geschikt maken voor deze functie.

Onze uitdaging / functie

Als Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in het openbaar groen op verschillende locaties in Nijmegen en regiogemeenten. Het gaat om een fulltime functie van 07.30 tot 16.00 uur.

Hoe ziet jouw week eruit?

 • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een groep van maximaal 10 tot 15 medewerkers. Deze groep bestaat uit vakkrachten groen en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom is het noodzakelijk dat je jouw stijl van leidinggeven per medewerker aanpast en je vooral ‘coachend’ te werk gaat.
 • Je ziet erop toe dat het werk op de juiste wijze gedaan wordt. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de groep en het werk. Het is belangrijk dat dit op een veilige en goede wijze gebeurt zoals het veilig werken langs de weg.
 • Je houdt de administratie bij, dat bijvoorbeeld bestaat uit de urenregistratie van de medewerkers per dag. Bijvoorbeeld bij een ziekmelding of verlof. Daarnaast bestel je materialen bij de Uitvoerend Toezichthouder en houd je de voortgang van jouw groep medewerkers bij.
 • Je schakelt veel met de Uitvoerend Toezichthouder en de Teamleider Uitvoering over de voortgang van het werk . Jij bent namelijk de oren en de ogen van de Uitvoerend Toezichthouder. Daarnaast signaleer je waar je tegenaan loopt en toon je initiatief bij nieuwe projecten. Ook hebben wij een Praktijkopleider groen in dienst met wie jij samen werkt en bijvoorbeeld de voortgang en kennis van jouw medewerkers bespreekt.
 • Je bent meewerkend voor het onderdeel groenonderhoud. Dit betekent dat je meedraait in de dagelijkse uitvoering van het werk, zoals het signaleren van projecten die buiten beeld lopen of het opnemen van de inboet. Daarnaast schakel en werk je samen met de collega’s die werken bij de afdeling wijkonderhoud.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’ ?

Geen dag is hetzelfde! Naast een leuke en afwisselende baan in Nijmegen en omgeving met leuke collega’s, krijg jij ook het volgende:

 • Een jaarcontract bij Dar met uitzicht op een vast contract na dit jaarcontract.
 • Een salaris van maximaal €2.940,- bruto per maand (fulltime) op basis van kennis en ervaring. Het salaris is volgens de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (Services).
 • Een pensioenregeling via het ABP en flexibiliteit op jouw persoonlijke arbeidsvoorwaarden voor jouw vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een fulltime werkweek, van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 tot 16.00 uur.
 • 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer voor de heenreis en terugreis en een wasvergoeding voor jouw werkkleding.

Daarnaast stimuleren wij binnen Dar de mogelijkheden om door te groeien. Dat betekent dat jij in de toekomst ook kan solliciteren op andere functies binnen Dar.

Wat jij meebrengt

 • Minimaal een mbo-opleiding in de groene sector niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld bos en natuurbeheer, stedelijk groen of agrarisch. Heb jij dit niet, maar wel ruime ervaring in een functie die hierop lijkt? Laat dit dan ook weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 • Leidinggevende ervaring is een pluspunt omdat je werkt als leidinggevende van een groep medewerkers.
 • Rijbewijs B is een vereiste. Rijbewijs BE is een pluspunt zodat je ook met de aanhanger mag rijden waar we onze materialen in vervoeren.

Daarnaast ben je als Meewerkend Voorman binnen Dar in het bezit van een aantal andere groen gerelateerde certificaten. Als je deze al hebt, is dat hartstikke fijn. Heb je deze niet? Dan ben je bereid om deze te halen via de mogelijkheden binnen Dar. Dit bespreken we graag met je.

Reageren?

Meer aanvullende inhoudelijke informatie over Dar vind je op deze website en onze social media kanalen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten! Ben jij na het lezen van ons aanbod en de functie enthousiast en wil je reageren? Stuur je CV en motivatie dan naar HR@dar.nl ter attentie van Myke Kregting. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met John Peerenboom via 024-3716000.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders