Snoeiafval tijdelijk naar Joop Rodenburg

26 maart 2021

Minder drukte en meer veiligheid

Drukte op de milieustraat Druten zorgt voor onveilige situaties op de milieustraat, lange wachtrijen op de van Heemstraweg en lange wachttijden. Dat willen we graag voorkomen. Kom alleen naar de milieustraat als dit nodig is. Doe dit voor de veiligheid en gezondheid van jezelf en die van Dar-medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Bedankt voor je begrip.

Tijdelijke coronamaatregelen snoeiafval

Om te zorgen voor minder drukte en dus meer veiligheid, kun je snoeiafval vanaf zaterdag 3 april tijdelijk ook naar Joop Rodenburg aan de Kerkstraat 60 in Druten brengen. Op zaterdag breng je bij Joop Rodenburg gratis jouw snoeiafval. Doordeweeks betaal je hiervoor. Heb je naast snoeiafval ook ander afval? Dan breng je dit naar de milieustraat Druten.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op deze pagina, de digitale afvalwijzer of de Dar app. Voor vragen neemt u contact op met ons. 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders