Zaterdag 18 maart 2023 is Landelijke Opschoondag!

Zaterdag 18 maart 2023 is Landelijke Opschoondag!

Zaterdag 18 maart 2023 is 21e Landelijke Opschoondag! Wat pak jij op? Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon. Hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden. Help jij ook mee?

Help jij ook mee? 

Zet jij je tijdens de Landelijke Opschoondag ook in voor een schone buurt? Regel een opschoonactie en trommel je buren, collega’s, school of vereniging op. Samen houden we onze buurt schoon! Wij helpen je graag door het uitlenen van knijpers, veiligheidshesjes en speciale zakken. Geef hiervoor jouw opschoonactie aan ons door. Wij nemen contact met je op voor het uitlenen van de spullen. 

Opschoonactie doorgeven

  • Naam van het bedrijf, de school, buurt of vereniging

Breng zwerfafval in kaart

Tijdens de Landelijke Opschoondag verzamelen we zwerfafval én informatie. De Litterati-app helpt daarbij. Met deze gratis app houd je eenvoudig bij welk type afval en welke merken je het meeste tegenkomt tijdens jouw opschoon-ommetje en waar je het gevonden hebt.

Vaker zwerfafval opruimen? Word Wijkheld! 

Wil je vaker zwerfafval opruimen in jouw gemeente? Word dan Wijkheld! Samen buiten zijn met vriendjes en vriendinnetjes, zwerfafval opruimen en er ook nog een zakcentje mee verdienen. Goed én leuk om te doen! Ook volwassenen kunnen zich aanmelden als Wijkheld.

Meer informatie over Wijkhelden vind je hier

 

 

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders